dilluns, 10 de març del 2014

**** TALLER DE PLANTES MEDICINALS **** Com fer una famarciola casolana, les preparacions i les seves aplicacions

PROPERAMENT!!

Dirigit per Marlies Noppe, 
Terapeuta de Shiatsu, Naturopatia i 
Alimentació




Cal portar cadascun uns flascons petits!

 
Inscripció: ecosbcn@gmail.com  

Donació minima: 

20€ socis/ sòcies 
25€ no socis/ sòcies (incluida la quota anual)
 

Places limitades!!

 Les plantes curatives o medicinals s'estan oblidant des de fa molt temps. Avui dia, seguim tenint la inquietud o necessitat de recuperar aquesta saviesa mil·lenària. Si sabéssim utilitzar més el que creix al nostre al voltant no ens emmalaltiríem tant. A més a més, estaríem mes a prop de la nostra naturalesa com a ésser, més arrelats a la terra, a les nostres arrels. Moltes de les nostres queixes o incomoditats podrien ser eliminades recuperant, i tornant a utilitzar, les receptes que usaven els nostres avantpassats amb tanta naturalitat. 

  • Veurem les coses de primers auxilis per tenir a casa: per a cremades, ferides infectades , cops, contusions, picada d'insectes, mala digestió, diarrea i restrenyiment, constipat, grip, febre, mal de cap etc..
  •  Veurem les fórmules, l'ús i les aplicacions dels ungüents, tintures, xarops, locions etc..
  • Farem tintura, xarop, i algunes coses més depenent de les plantes que es troben!!
Aquest taller va dirigit a qualsevol persona que estigui interessada en aprofundir en el tema de la fitoteràpia o l’herboristeria.


   

"Les plantes, a tot el món, no només han estat la nostra principal font d'alimentació i medicina, sinó la font de moltes de les aspiracions, dels mites, dels significats simbòlics i de les conductes rituals humanes"



..
.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada