dimarts, 23 d’abril del 2013

TERÀPIES AL FORN

Iniciem la primavera amb un ventall de teràpies al Forn per a encarar el bon temps amb l'energia ben equilibrada i el cos en les condicions més òptimes per gaudir en plenitud el nou estiu.


El Tantra Ioga Tradicional és una ciència que s'ocupa de la llibertat.

La sèrie d’asanes de Tantra Tradicional de Shri Kali Ashram, on vaig estudiar, ha estat transmesa per un llinatge de tàntrics, i està basada en la interpretació dels Vedes i dels sistemes ayurvèdics.
Tenen la finalitat d'equilibrar les hormones i el sistema d'energia prànica tri-dosha perquè el nostre ésser pugui obtenir Moksha, l'alliberament-il • luminació.

Matriculació oberta
cada dimarts de les 19:45 a les 20:45

Places limitades!

Més info: AQUÍ


La teràpia de les flors de Bach està basada en la relació entre l'ànima humana i la manifestació de la malaltia.
El mètode curatiu es fonamenta en el fet que la malaltia no només és el resultat de trastorns corporals sinó que té el seu origen en sentiments i actituds negatives que bloquegen la nostra energia vital.

Sessions individuals

Més info: AQUÍ



El nom reiki ve del japonès rei (霊, que vol dir esperit/ànima) i Qi (気, energia/energia vital). D'aquí també es pot derivar un verb. Altres definicions comunes són "força energètica vital universal" o "energia guaridora de l'univers".

Sessions individuals

Més info: AQUÍ


En Japonès, "Shi" vol dir "dit" i "atsu", "pressió" així que el Shiatsu és un mètode de massatge per pressió que combat el desequilibri del cos i de la ment .

Sessions individuals

Més info: AQUÍ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada