diumenge, 26 de maig del 2013

BRO FESTIVAL - Antifolk al Forn

Ens cumplau presentar el triple concert d'antifolk a l'espai de L'Antic Forn de Vallcarca pel proper dia 1 de Juny.


1-06-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Socis/Sòcies: 3 Euros
No socis/sòcies: 4 Euros

THE MISSING LEECH + LIANNALLULL + RAN RAN RAN

----------------------------------------


LIANNALLULL

Es mouen per les pantanoses aigües on el Bob Dylan de "Blonde on Blonde" col•lisiona amb la Velvet Underground de "Loaded" i s'impregna de l'acidesa d'un jove Pau Riba. Rock'n'roll directe, folk de batalla, actitud punk i poemes quotidians sorgits de les ments inquietes de Jordi Espinach. Amb dos albums "Cap de trons"(2009) i "Cap de pardals", (2011) en aquests moments s'acaba de cuinar en algun lloc remotament perdut entre el Vallès Oriental i el Maresme, concretament a Riells del Montseny el seu tercer llarg "Els Radicals" on donen corda al so més cru i brut, i a lletres àcides que no deixen de picar cap cresta.




THE MISSING LEECH

The Missing Leech (St Joan de Vilatorrada)- The Missing Leech és l'alter ego de Maurici Ribera, cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que pràctica l'antifolk i folk punk amb temes sovint de sonoritat indie. Amb un gran bagatge després de més de 310 concerts, ha tocat en dues ocasions al Primavera Sound (edicions 2008 i 2011) i ha realitzat gires per Europa i Nova York, on va participar al festival d’antifolk del Sidewalk Cafè., Nova Zelanda, Canadà...A més a més ha fet de teloner de: Daniel Johnston, The Wave Pictures, Toby Goodshank, Robert Scott, Patrick Fitzgerald, Chris Knox i Simon Finn. Ha estat semifinalista del Sona 9 i recenment ha tocat de teloner de Daniel Johnston a la Sala Bikini. Actualment presenta el seu segon treball discogràfic Trompetes a Holanda,àlbum autoeditat.

 


RAN RAN RAN

Sóc Ferran Baucells, des de l'any 2002 autoedito les meves cançons i toco en grups, el més conegut Tired Hippo (dos discos gravats i produïts per Arnau Vallvé (Manel), Altaveu, Bilborock, quatre cops semifinalistes al proyecto demo). Un cop acabats aquests projectes em vaig plantejar donar-li un gir a tot el que havia fet fins ara i després d'un temps de descans i reflexió, em va inspirar el descobrir els llibres de poemes que havia publicat el germà del meu besavi i la seva figura en el moviment cultural i social de finals del segle xix, ara oblidada. Partint d'aquí amb el Jordi Farreras hem engegat un nou projecte, Ran Ran Ran, electro-folk.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada