divendres, 1 de novembre del 2013

NAMINA + THE MISSING LEECH (23-11-2013)

ACTUACIÓ CANCELADA

Ens dol comunicar-vos que l'acte programat pel dissabte 23 de Novembre amb THE MISSING LEECH i NAMINA ha quedat cancel·lat per questions de salut del company Maurici.
Des de L'Antic Forn de Vallcarca desitjem la seva ràpida recuperació per a poder-lo tenir altre cop entre les parets de la nostre fleca.



Dissabte, 23-11-2013 - L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Soci: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

NAMINA + THE MISSING LEECH

*******

NAMINA
Nascuda a Barcelona, de pare català i mare brasilera, ha viscut des de petita la riquesa musical dels dos continents. Sobretot per la musicalitat de la "mama", que per cada paraula té una cançó.

Composa cançons des dels tretze anys, però és als setze quan comença a fer les primeres actuacions en directe amb formacions pròpies

El projecte Namina (en solitari ) proposa un repertori que consta en la seva majoria de cançons pròpies en català, portuguès i anglès, però on també hi tenen cabuda versions de diferents gèneres en d'altres llengües. Aquest repertori ha introduït recentment una altre de les seves passions, la poesia, tant musicada com recitada.

El denominador comú de tant eclecticisme és la interpretació, on s'estableix un diàleg íntim i despullat amb el públic. Les diverses llengües es combinen amb naturalitat gràcies a les arrels mestisses de Namina.




THE MISSING LEECH
The Missing Leech (St Joan de Vilatorrada)- The Missing Leech és l'alter ego de Maurici Ribera, cantautor de Sant Joan de Vilatorrada que pràctica l'antifolk i folk punk amb temes sovint de sonoritat indie. Amb un gran bagatge després de més de 310 concerts, ha tocat en dues ocasions al Primavera Sound (edicions 2008 i 2011) i ha realitzat gires per Europa i Nova York, on va participar al festival d’antifolk del Sidewalk Cafè., Nova Zelanda, Canadà...A més a més ha fet de teloner de: Daniel Johnston, The Wave Pictures, Toby Goodshank, Robert Scott, Patrick Fitzgerald, Chris Knox i Simon Finn. Ha estat semifinalista del Sona 9 i recenment ha tocat de teloner de Daniel Johnston a la Sala Bikini. Actualment presenta el seu segon treball discogràfic Trompetes a Holanda,àlbum autoeditat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada