dimarts, 10 de desembre del 2013

INGMAR KROONENBERG + SOLÈ (21-12-2013)




21-12-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

INGMAR KROONENBERG + SOLÈ

**********


SOLÉ 
Ramon Solé és un cantautor pop que acaba d'editar el disc "Em perdono": un disc de catarsi i autocuració a la recerca de la vocació perduda, després de 20 anys d'obsessió per assolir l'èxit musical. Solé explica, obertament i amb humor, les misèries que el van tombar (musicals i d'altres) i com s'ho va fer per tornar a sentir-se artista. El títol, de fet, ja ho diu tot.

En directe en Ramon (veu i guitarra) s'acompanya de Maria Dolores Rascón (coros, teclat, baix i percursions) fent un espectacle molt dinàmic, entretingut i emotiu.



***********


INGMAR KROONENBERG
L'Ingmar és un cantautor holandès que fa uns anys va arribar a Catalunya per amor. Aqui ha començat a dedicar-se a la música en català.
Els textos de les seves cançons són originals i divertits i tracten de persones normals en situacions extraordinaries. Sempre hi ha elements inesperats. De fet, de vegades es tracta més de comèdia amb guitarra que d'un cantautor tradicional.
Musicalment es tracta d'estils variats, com pop, folk, funk, tango, i blues amb un clar rerafons de cançó d'autor.

Nascut a Holanda, l'Ingmar va actuar com cantautor i humorista als teatres i bars de música en directe d'Holanda des de 2004. A 2009 es va traslladar a Catalunya on va aprendre la llengua catalana. Aquí va començar escriure noves cançons en català. A febrer 2012 va gravar una maqueta amb 4 cançons, amb el títol "sempre buscant". Amb aquestes cançons va guanyar el 1r premi del Concurs de cantautors de Badalona- Progrés a juny de 2013 i el 3r premi del Certamen de cantautors de Viladecans a septembre de 2012.

A juliol de 2013 va sortir el primer album den Ingmar, amb el títol "L' home alt i la professora de català".
Al mateix mes va sortir el seu videoclip: "la professora de català".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada