dilluns, 13 de gener del 2014

FLORENCIA BRAIER + NAMINA (18-01-2014)



18-01-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

FLOR BRAIER + NAMINA
    
********
 

FLOR BRAIER
Flor Braier és actriu i cantautora . Neix a Argentina i viu a Barcelona des de petita ; creant un pont entre els dos costats de l'Atlàntic , que anirà creuant d'un costat a un altre, acompanyada per la seva guitarra i les seves cançons.
Cançons que neixen des del joc, amb paraules que poblen els somnis i sobretot, l'insomni. La música de Flor Braier ha estat definida com Indie - folk, Low -fi, Indie - rock, però en definitiva són moments melòdics, breus, intimistes, sentits i fins i tot riallers.

El 2011 llança el seu EP “Pony Feelings” compost per 6 cançons gravades en un estudi a Barcelona, en Portaestudios d'amics portenys i d'Anglaterra, entre viatge i viatge.
Cada cançó té una textura diferent, en una mena de patchwork itinerant. Un còctel d'idiomes, cançons que reclamen per a si l'anglès, el francès, el portuguès i el castellà .

Durant 2011 i 2012 va presentar el seu primer EP, anomenat “Pony Feelings”, a ciutats com València, Madrid , Manresa , Barcelona; París, Londres i Buenos Aires ...
A més del videoclip del seu tema “You are so apricot” , les seves melodies també es van convertir en imatges. Dues de les seves cançons acoloreixen “to.get.her”, d'Erica Dunton (Audience Award a Sundance, 2010) , i una altra apareix a Random Strangers (Festival de Rotterdam i Sundance, 2011).
També va col•laborar musicalment en diversos curtmetratges i en publicitats a Barcelona i Buenos Aires .




********

NAMINA
Nascuda a Barcelona, de pare català i mare brasilera, ha viscut des de petita la riquesa musical dels dos continents. Sobretot per la musicalitat de la "mama", que per cada paraula té una cançó.

Composa cançons des dels tretze anys, però és als setze quan comença a fer les primeres actuacions en directe amb formacions pròpies

El projecte Namina (en solitari ) proposa un repertori que consta en la seva majoria de cançons pròpies en català, portuguès i anglès, però on també hi tenen cabuda versions de diferents gèneres en d'altres llengües. Aquest repertori ha introduït recentment una altre de les seves passions, la poesia, tant musicada com recitada.

El denominador comú de tant eclecticisme és la interpretació, on s'estableix un diàleg íntim i despullat amb el públic. Les diverses llengües es combinen amb naturalitat gràcies a les arrels mestisses de Namina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada