dimarts, 25 de març del 2014

THE RITA + GORDON ASHWORTH + GABACHO SS/ARYAN CATALAN



28-03-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros
Abonament CICLE ORNAMENT: 15 Euros

--CAL FER-SE SOCI--

THE RITA + GORDON ASHWORTH + GABACHO SS/ARYAN CATALAN


*******


THE RITA
Desde 1996, The Rita és el conegut projecte harsh noise de Sam McKinlay. Els seus audio documents viscerals i abrasius es concentren en el paral.lelisme entre les temàtiques obsessives i les textures sonores. En directe sol incorporar motors de dos velocitats, peixeres per taurons i rails d’skate com a instruments. Ha girat per tot Europa, Japó, Amèrica del Nord i ha estat guardonat pel Consell Canadenc de les Arts quatre vegades des de l’any 2007.


*******



GORDON ASHWORTH
Collage sonor surreal i cru a través de la manipulació de cinta magnètica en directe: musique concrete, drone electro-acústic, gravacions de camp socials i folk americà. Gordon Ashworth és conegut amb els noms Concern, Oscillating Innards, CAEN i el grup de death/black metal Knelt Rote. Ha gira per més de 20 paisos. Aquesta serà la cinquena vegada que gira per Europa (i els seus primers directes sota el seu nom real). Amb properes i passades edicions a segells com PAN, Digitalis, Orindal, RRR, etc. Gordon és el germà del músic Owen Ashworth (Advance Base, ex-Casiotone for the Painfully Alone).


******

Els  acompanayaran, en aquesta vetllada, dos projectes locals de recent creació i que s'estrenaran al Forn, GABACHO SS i ARYAN CATALAN que faran un set compartit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada