dilluns, 28 d’abril del 2014

BAKINBARDI + TONI MARBÀ


 9-05-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

BAKINBARDI + TONI MARBÀ

*******


Antonio Cansino és un home procedent del rock que amb el nom de Bakinbardi comença un a nova etapa en la seva singladura musical més intimista i des de una perspectiva acústica..
Bakinbardi oferirà el seu set acústic a l’Antic Forn de Vallcarca presentant-nos les seves pròpies cançons, cançons originals, contundents i amb una veu que no decep a ningú. Bakinbardi viu i produeix la seva música a Barcelona, després d'una etapa rockera gaditana, primer amb Clan Honduras i després amb Cobai, donant concerts i participant en festivals per la província de Cadis. Bakinbardi arriba ple de força i es posa de nou en marxa per mostrar les seves noves cançons.


********



Toni Marbà (Terrassa, 1983), llicenciat en belles arts i músic. Toni Marbà presenta a l’Antic Forn de Vallcarca el seu primer treball titulat, "Desmentides", és un recopilatori de vivències i experiències humanes molt personals. La cançó "Desmentides", és una invitació a cremar les mentides, les mentides socials i fins i tot les personals. La hipocresia de la societat en la qual vivim és un tema punyent que aflora entre els compassos del cantautor. Tot i no ser un cantautor que es reconeix com a reevindicatiu, la protesta de les seves lletres no resten indiferent a aquells qui les escolta. Cançons com ara "Falses promeses", "Temps de lluita", "El meu futur" i "Invisibles" són cançons que no queden mudes davant la nostra societat. Alhora, però, Toni Marbà mostra la seva faceta més íntima i personal amb cançons com "Carícies", "El silenci de la nit", "Algun lloc", on es despulla de sentiments i de moltes llàgrimes silenciades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada