dilluns, 20 d’octubre del 2014

EDU COMELLES & AVELINO SAAVEDRA + JUAN MANUEL CASTRILLO



Dissabte, 8-11-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

EDU COMELLES & AVELINO SAAVEDRA + JUAN MANUEL CASTRILLO

******

EDU COMELLES & AVELINO SAAVEDRA 
Avelino Saavedra i Edu Comelles es presentaran, per primer cop a Bcn i en directe, a L’Antic Forn de Vallcarca. La innecessària obvietat d'aquest duo es presenta en forma de combat desigual, d'una banda Saavedra recorrent a estris diversos, cubs electroacústics, botillo, percebes i efectes sinistres de distorsió; i per l'altre costat, Comelles utilitzant enregistraments de camp que poc tenen a veure amb mol•luscs, ratpenats i l'Amazones; i molt més en comú amb la paella, l'all i pebre i el trencadís. Tot així, en cru, el proper 8 de Novembre, sense additius ni pedanteria.




 *********



JUAN MANUEL CASTRILLO 
Juan Manuel Castrillo és tècnic superior en sò i artista sonor argentí, per primer cop a Barcelona desplegarà el seu art a l’Antic Forn de Vallcarca que es basa en composicions de paisatges sonors, instal • lacions sonores i també treballs per a cinema, documentals i tv.
Ha publicat a Sudamerica Electronica, Impulsive Habitat, CPRecords i pròximament a Gruenrekorder, entre d'altres. A més, ha treballat i col • laborat (en diferents àrees) a La Cúpula Galeria de Arte / Media Lab (centre de difusió d'art i tecnologia a Córdoba, Argentina).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada