dimarts, 17 de febrer del 2015

ENSEMBLE: ELI GRAS + TOM CHANT + NUNO REBELO


21-02-2015 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores 
No sòcies/socis: 4 Euros
Sòcies/Socis: 3 Euros

ENSEMBLE

ELI GRAS + TOM CHANT + NUNO REBELO

*****



ELI GRAS

Artista multidisciplinaria, Eli és una persona emprenedora que ha treballat en diversos camps creatius, com l'escriptura i el disseny, a més d'una llarga carrera en la música experimental i underground.
Ella ha llançat àlbums a través de La Olla Express Records: “Duplicat”, “Polo”, “Baranda”, and “El Avión”, “Obmuz” (Dude Tapes) i treballa en col•laboració amb artistes com Alain Wergifosse (Geometrik ). Ella també ha aparegut en nombroses compilacions en les etiquetes Classwar karaoke, Ego Twister, Monster K7, Espais Netlabel, Nereida prod ...
Musicalment, ha recorregut un llarg camí des de l’experimental fins a l’electropop, a través de la música grega, el minimalisme, el folk, coral, funk i electrònica lliures. Ella és un membre a temps complet dels seus instruments inventats establerts "Saló Sonor" i també treballa amb duets amb Truna, Motor Combo, Pelayo Arrizabalaga, entre d'altres, també treballa en projectes en solitari "UNPOP" i com artista de so. Ella és la directora del festival de música NoNoLogic, i la fundadora de la Olla Express.



NUNO REBELO

Nuno Rebelo és un músic versàtil, inventiu i prolífic. La seva curiositat sobre les potencialitats sonores i musicals dels objectes el porten a inventar o modificar instruments, o utilitzar simplement materials existents, per a la seva producció musical.

Ha participat en la dinamització de la música de caràcter innovador a Portugal, no només per la pràctica de la mateixa, sinó també pels seus tallers, o mitjançant la seva activitat en la direcció de l'Associació Granular, entitat que promou el desenvolupament de les músiques experimentals a Portugal i l'encreuament amb altres formes d'expressió artística.

Centrant gran part de la seva atenció a la guitarra elèctrica, Rebelo ha desenvolupat un llenguatge personal mitjançant la contínua investigació i experimentació, confirmant entre els més innovadors guitarristes portuguesos. En aquest concert es presentarà com a guitarrista experimental de música improvisada.



TOM CHANT

Tom va començar a prendre classes de piano quan tenia vuit anys d'edat. Després de ser inspirat cada vegada més pel jazz, el free jazz i la composició moderna com un adolescent va assistir a un curs de nivell A a la música en 1993 amb els professors Philip Flood - compositor, trombonista de jazz Marc Bassey i pianista Chris Wilson. Va comprar el seu primer saxofon soprano el 1995 i va començar a improvisar poc després quan va començar setmanal nit Trobada cantant assistir Maggie Nicols '. Al voltant d'aquest temps Tom va assistir a les classes de composició amb Sam Haydn i va ser membre d'un grup de mà campana música contemporània dirigit per Pete Devenport, tant al sud de Londres de música Musicworks. Els seus primers enregistraments eren d'aquest període, amb Gwen Jamois, com els aduladors - un duo de música electrònica. Ells van gravar per als segells discogràfics Ninja Tune i El Recordings.

L'any 1997 a través de la connexió de Ninja Tune, Tom va començar a gravar amb Jason Swinscoe, fundador de The Cinematic Orchestra, i per mitjà dels seus pares - que eren els dos membres de la Scratch Orchestra - conèixer a Eddie Prévost, mestre de la bateria de AMM, que va crear el Eddie Prévost Trio amb Tom i John Edwards en contrabaix. Amb tots dos grups (i un parell d'altres) que ha realitzat gires per tota Amèrica del Nord, Europa i Japó.

Actualment està treballant amb Cinematic Orchestra, l'Eddie Prévost Trio, Sucette - un duo de música per ordinador amb Pla B, Marsella figures - country, pop, free-jazz racket i la London Improvisers Orchestra

Al llarg de la seva carrera Tom també ha promogut diversos clubs. El primer va ser el Lobster Club, que es va desenvolupar de forma intermitent des de fa molts anys a partir de la dècada de 1990 al sud de Londres i també produeixen una revista anomenada Half-Baked. El segon va ser Loop - un esdeveniment de cinema i música, dirigit amb Jason Swinscoe del Cinematic Orchestra i Plan B, i finalment, d'Audit - Club de música electrònica i improvisada ideat junt a Ben Drew.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada