dissabte, 7 de març del 2015

SOUNDING STONES CONCERT

Les roques, durant la seva formació, conserven den el seu interior una ànima. Si la tractem adequadament podem aconseguir fer-la emergir (l'ànima) en forma de so. A aquest tipus de roques son les anomenades sounding stones.
Des de l'Antic Forn de Vallcarca ens enorgulleix el poder presentar-vos una performance amb una de les eminencies en aquest camp, t'ho vols perdre???



 Diumenge, 15-03-2015 L’Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros
(Cal fer-se sòcia/soci)

TONI DI NAPOLI + JUAN MANUEL CASTRILLO

*******

******

TONY DI NAPOLI
L'any 1989 estudia escultura a Bèlgica a l’escola superior d'arts St Luc a Liège. Va completar la seva formació amb artesans picapedrers a Patan Nepal i Pietrassanta Itàlia entre 1992 i 1994,.
Segueix la seva formació el 1998 a l'Acadèmia de Belles Arts JJ Gaillard de Brussel•les i al’escola d’Arts et Métiers de la Ville de Liège..
Al 1994, va dissenyar i va produir les seves primeres escultures de so i instruments musicals de pedra.
El 2002, va rebre una beca de la Fundació SPES (B) per anar a Vietnam durant set mesos per estudiar les pedres sonores vietnamites. Un projecte recolzat pel professor Tran Van Khe.
El 2003, va crear el projecte " Un rêve de pierre" per reunir als diferents escultors i músics de pedres de tot el món, amb exposicions, concerts, conferències, tallers.
En el període 2006-2007, viatja per Itàlia, Suïssa, França i Vietnam per l'organització en 2007 en col•laboració amb Florence Fréson i en el context de "Luxemburg, Capital Europea de la Cultura 2007", una sèrie de exposicions, concerts, conferències, al voltant de l'obra de l'escultor suís Arthur Schneiter.
Des de 2008 fins 2012 va ser professor a l'Acadèmia Internacional d'Estiu de Libramont, taller d'escultura i pedres sonores en col•laboració amb Florence Fréson.
Des de 2010, treballa regularment amb les persones amb discapacitat per al projecte "l'Ensemble Orchestral la Freta" Hauteville i diversos projectes d'associació de ressonància contemporània a Bourg-en-Bresse.
Des 2013, és membre del grup d'Ishtar.
Actua regularment en concerts a Europa, amb música improvisada, música escrita, en solitari o amb altres músics.


*******



JUAN MANUEL CASTRILLO
Juan Manuel Castrillo és tècnic superior en sò i artista sonor argentí, per primer cop a Barcelona desplegarà el seu art a l’Antic Forn de Vallcarca que es basa en composicions de paisatges sonors, instal • lacions sonores i també treballs per a cinema, documentals i tv.
Ha publicat a Sudamerica Electronica, Impulsive Habitat, CPRecords i pròximament a Gruenrekorder, entre d'altres. A més, ha treballat i col • laborat (en diferents àrees) a La Cúpula Galeria de Arte / Media Lab (centre de difusió d'art i tecnologia a Córdoba, Argentina).

http://www.juanmanuelcastrillo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada