dilluns, 20 de març del 2017

CARACARA - Samba Jazz Trio





Dissabte, 25 de Març 2017
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

CARACARA

********



https://www.facebook.com/caracarasamba/
 
Iria Ayan Míguez (Cello)
Va néixer a Barcelona el 1988. Començà els seus estudis musicals als vuit anys amb Gaëtane Duynsaleger. El 2001, va entrar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona per estudiar amb Lito Iglesias. Fou membre de la OEMUC (Orquestra de les Escoles de Música de Barcelona) des del 2001 fins el 2004, on va rebre classes dels professors: Jean Decross, Peter Thiemann i Cristoforo Pestalozzi. Participà, el 2002 i el 2003, en el Concurs de Corda Júnior organitzat per l’Escola de Música de Barcelona on va obtenir, respectivament, la Menció d’Honor i el Segon Premi. El 2014, va finalitzar els estudis superior de música a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), on va estudiar amb Damià Martínez i Cristoforo Pestalozzi. En l’àmbit de cambra ha tocat en diverses formacions, i ha estudiat amb els professors Charles Tunnell, el Quartet Casals, José Mor i Kennedy Moretti. En aquests últims anys ha format part de l’Orquestra de l’ESMUC, la Camerata Casals, l’Orquestra de la UPF, l’ Orquestra Barcelona Filharmonia i l'Orchestre Solidaire Résonnance (OSRé). Ha tocat en diferents sales de concert d’Espanya, Suïssa, Alemanya, Líban, Itàlia i França, i ha actuat com a solista amb l’ Orquestra del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha compaginat la seva activitat musical amb els estudis de Física a la Universitat de Barcelona.

*********
David A. Garcia (Guitarra)
Títol superior de Jazz i música moderna per l’ESMUC, diplomat en Magisteri especialitat Ciències socials per la UB i Llicenciat en Geografia i Història especialitat Història d’Amèrica per la UB. Amplia experiència docent en tallers i escoles de música, actualment professor de guitarra elèctrica a les escoles municipals d’Olesa de Montserrat i de Badalona. Com a intèrpret ha format part de projectes de Rock i Blues (Impàs, La Jam’s blues band), Country (“amb aire Country” amb Núria Feliu), Jazz (Badalona Jazz ensemble) , Reggae (Reggae night reunion), música electroexperimental (d2), Big Band’s (Big Band de de Badalona, Big Band AIE), Bossanova (Caracara), amb més de 200 concerts a sales, com l’Artenbrut, Savannah, la Capsa , la Salamandra, festivals, auditoris, teatres com el del Liceu ,festes majors, com la de Sants o Badalona, arreu  Catalunya i Quito (Equador) ..., compartint escenari amb Mireia Feliu, Txus blues, Martí Serra, Tito Busquets, Núria Feliu, Luís Cobos, Ricard Miralles, Francesc Capella, Laia Porta, Chris Merriman, Curro Gàlvez, Salvador Niebla, Jordi Paulí, Mathew Simon, entre d’altres. Actualment toca amb The Lindy Hoppers Band. Ha editat 11 discos, 3 amb discogràfiques i 8 auto-editatsXevi

*******
Matamala (Bateria)
Titulat superior de Jazz i Música Moderna en l’especialitat de bateria a l'ESMUC. Ha realitzat un Màster de Musicologia, educació musical i interpretació de la música antiga a l'UAB. Diplomat en magisteri d'educació musical per l'UAB.

Com a intèrpret ha participat en els projectes Clics, guanyadors en el concurs de jazz de Girona i finalistes en el concurs de jazz de Barcelona; Killbad quartet, liderat per ell mateix i amb composicions pròpies; JGQ, finalistes en el 3 r Certamen de Jazz de Palma de Mallorca i amb qui va actuar en elprograma de TV3 de jazz a l'estudi; Plouen Catximbes, amb qui va actuar al Popkomm de Berlín i el SXSW de Austin (Texas); també va participar en la Big Band de l'Esmuc. Actualment toca amb GorgTrio i Namina, a banda d'altres grups. Ha actuat en els Festivals de Jazz de Barcelona, Girona, Figueres, Vic i Granollers, en l'Auditori de Barcelona, el Kursaal de Manresa, l'Antàrtida de Vic, en el Razzmatazz, en l'escenari principal del Mercat de Música Viva de Vic, en l'Acampada Jove, el Senglar Rock, l'Altaveu de Sant Boi, etc.

Ha editat 9 discos, 7 amb discogràfiques i 2 auto-editats. També ha publicat un disc que acompanya a una publicació editorial d'una cantata en format conte, El nen enamorat de la lluna, on va composar totes les músiques.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada