dilluns, 22 d’abril del 2013

FLORS DE BACH

amb la Natalia Tosco, Facilitadora del Sistema Bach i tècniques psico-homeopàtiques
contacte: 616838606
info: natalia.tosco@yahoo.com

Tráctaments personalitzats amd fórmulas originals
Donació minima: 20€ la sessió individual
Cal fer-se soci/ sòcia.

 Què és?


La teràpia de les flors de Bach, desenvolupada fa més de cinquanta anys pel metge i investigador anglès Edward Bach, està basada en la relació entre l'ànima humana i la manifestació de la malaltia.
El mètode curatiu del Dr. Bach es fonamenta en el fet que la malaltia no només és el resultat de trastorns corporals sinó que té el seu origen en sentiments i actituds negatives que bloquegen la nostra energia vital.

El punt fort de la teràpia de les flors radica en la normalització dels trastorns psíquics i en la resolució dels conflictes interns, així com en la millora del dolor físic amb causes psíquiques reconciliables o símptomes concomitants.

Les flors de Bach no solament són adequades per un tractament armonitzador psicofísic en malalties de tot tipus —en ocasions de manera addicional al tractament mèdic— sinó també per cuidar la salut i portar una vida sana, ja que estabilitzen i eliminen el punts fluixos de tipus psíquic.

Com funciona? En què consisteix?
El mètode es basa en l'ús de trenta-vuit remeis naturals, derivats de les flors, que incideixen sobre les vibracions energètiques més subtils de l'home.
Amb l'assimilació dels remeis, que no tenen efectes secundaris i no interfereixen amb els medicaments, s'obté una major resistència als trastorns físics, així com una major serenitat i acceptació d'un mateix. No existeix curació possible si no va acompanyada per una actitud mental diferent, per la tranquil·litat i la felicitat interior.

L'única condició que s’ha de tenir en compte per qui experimenta aquest mètode és que aprengui a reconèixer honestament els seus propis estats d'ànim, a associar-los amb els remeis i confiar-se a ells per recuperar el benestar.

Bach considerava que aquestes flors pertanyen a un “ordre superior”, perquè cadascuna d'elles canalitza una vibració energètica que respon perfectament a determinades característiques de l'ànim humà. Les trenta-vuit flors, per tant, es relacionen amb el pacient en funció d'un intercanvi
energètic que podria definir-se com a “espurna divina”, o també com a “potencial espiritual”, i que es classifiquen d'acord amb aquest potencial.

Així doncs, quan un obstacle s'interposa entre la nostra personalitat i el nostre potencial espiritual, el nostre camp energètic produeix una vibració distorsionada que, amb el temps, pot degenerar i activar un malestar de tipus físic.

L'objectiu prioritari de les flors és el de relacionar-se amb les nostres característiques bàsiques, per retornar-les al seu primitiu equilibri i, per tant, i a través de la seva vibració energètica beneficiosa, recordar-nos qui som i quins són les nostres autèntiques potencialitats.
Així, restablits/des, podrem per fi tornar a aconseguir aquelles característiques primàries que formen el nostre bagatge de recursos, i que ens permeten reconèixer la nostra unitat i ens confereixen integritat.

Per què serveix?
A pesar de que les Flors de Bach estan més orientades a resoldre problemes emocionals i mentals, també tenen moltes altres aplicacions, d'acord al problema a tractar i d'els/les qui les prenguin.

Aplicacions mentals i emocionals - Aquestes són les aplicacions més conegudes de les flors de Bach i on millors resultats es troben. Parlaríem de pors, angoixes, obsessions, vergonya, ansietat, irascibilitat, ràbia, apatia, depressió, etc.
Aplicacions físiques - Es poden tractar les predisposicions mentals i emocionals a les malalties amb flors de Bach com l’esgotament, l’insomni, l’asma, les al·lèrgies, l’acne, gastritis...
Aplicacions en dones - Les dones tenen la seva pròpia categoria de problemes físics i emocionals, com són la pubertat, l'embaràs, el part, la lactància i la menopausa.
Aplicacions en bebès , nens i adolescents - Des d'un nounat que s'està adaptant a un nou ambient fora del ventre matern, a un bebè o nen en desenvolupament, o en problemes d'aprenentatge, podem usar les flors de Bach.
Aplicacions en animals - És ben conegut que els animals tenen emocions, i responen a canvis i situacions estressants com a nous ambients, parella, amos, cuidadors i fills, per exemple. Les flors de Bach els ajuden en aquestes situacions.
Aplicacions en adults majors - Millorar la vitalitat, l'alegria de viure, acompanyar en processos crònics de malaltia, etc.



"Tractaments personalitzats fets amb esencies de les flors originals del Dr. Bach"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada