diumenge, 1 de gener del 2017

Terapia amb Acupuntura japonesa + Fisioterapia

ACUPUNTURA JAPONESA, MTX, Naturopatia, Osteopatia, FISIOTERAPIA


amb Alberto Palma, terapeuta multidisciplinar
contacte: 600 75 82 58
info: terapiaosteo@gmail.com
Consultes subjectes a cita prèvia, sent la primera consulta de més llarga durada.

Cal fer-se soci/sòcia.

L'Alberto Palma combina diferents tècniques alhora perquè tenen efectes sinèrgics oferint així una atenció integral. 

Acupuntura japonesa
L'acupuntura, originària d'Àsia, és una part del que es coneix en occident com a medicina tradicional xinesa. La seva funció principal és regular el QI (txí) o energia de l'organisme. Existeix l'acupuntura japonesa, xinesa, vietnamita i coreana. L'Alberto practica la vietnamita, japonesa i xinesa, a més de tenir nocions de manopuntura coreana. L'acupuntura japonesa es caracteritza per l'ús de mètodes acupunturals no invasius essent aquests totalment indolors. S'utilitzen agulles molt fines, entre 0,12 i 0,16, amb inserció molt superficial, existint fins i tot tècniques sense inserció d'agulles. L'Alberto practica el mètode MANAKA i la terapia de Meridians.



MTX (Medicina tradicional xinesa)
Tècnica mil·lenària de mes de 5000 anys d'antiguitat que entén a l'organisme com un tot, assignant així mateix el concepte d'emoció a diverses parts del cos i òrgans. Mitjançant l'ús de tui-na 8massatge xinès), ventoses, acupuntura, dietoteràpia energètica, moxibustió (combustió d'artemisa bé en forma de cons o de gra d'arròs) busca l'equilibri global del cos.

Naturopatia
És la curació del cos a través d'estímuls naturals, sent aquests supressió de habitos nocius, tòxics, reeducació de l'alimentació, suplementación ortomolecular, flors de bach, magnetoterapia, fitoteràpia, tornant a estats inicials d'equilibri en els teixits.

Osteopatia
A través de manipulacions estructurals (vertebrals o dels membres), o bé a través de la teràpia craneosacral (teixits fluids) o manipulacions viscerals (teixits tous/ òrgans) busca la lesió primària en el cos per tal d'ajustar qualsevol espina irritativa que causi disfunció en el mateix, solucionant-se amb això la desregularització del sistema vegetatiu autònom que porta a la malaltia.

Fisioterapia
És la curació del cos a traves d'agents físics, basats tant en l'aplicació de teràpia manual com a reequilibri del moviment així com la correcció de patrons disfuncionals posturals.



QUÈ ES POT TRACTAR?
Dolor musculo-esquelètic d'articulacions i teixits: lumbàlgies, dorsalgies, cervicàlgies, ciàtica, neuràlgies, tendinopaties, esquinços, fins a aspectes relacionats amb la medicina interna: problemes gastrointestinals, gastràlgies, vomits, diarrees, hepàtics, dolor dental, cardiopaties, HTA, síndromes menopaúsics, dismenorrees (regles doloroses), infertilitat i problemes gineològics: miomes, astma, tos, cefalees, ansietat, insomni, vèrtig, dolor precordial, palpitacions, desvaloració, apatia, falta d'energia, dispnea, fatiga crònica, fibromialgia, convalescències, edemes...




Més sobre Alberto Palma en la seva pagina: www.terapiaosteo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada