dissabte, 28 de març del 2015

TETSUO, THE IRON MAN



 Divendres, 17-04-2015 L’Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 20:00 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcis/socis: 5 Euros

TETSUO, THE IRON MAN
(Shinya Tsukamoto - 1989)

(Musicat en directe per Mode On)

*******

TETSUO, THE IRON MAN
Un estrany home conegut només com el "metal fetishist", que sembla tenir una compulsió insana per enganxar ferralla en el seu cos, és colpejat i possiblement assassinat per un sicari japonès, durant una sortida amb la seva nòvia. El sicari, llavors s'adona que està sent afectat lentament per algun tipus de malaltia que està convertint el seu cos en ferralla, i que el seu enemic no és, de fet, mort, i és, d'alguna manera, el qui està alimentant la seva transformació.
Aquesta pel·lícula va marcar un abans i un després en el cinema de ciencia ficció japonès, ja que la seva estètica ha estat seguida i re-evolucionada per pel·lícules clàssiques del gènere que han transcendit fronteres i s'han fet famoses arreu del món

Direcció: 
Shinya Tsukamoto

Protagonistes:
Tomorowo Taguchi - Man
Kei Fujiwara - Woman
Nobu Kanaoka - Woman in Glasses
Shinya Tsukamoto - Metal Fetishist
Naomasa Musaka - Doctor
Renji Ishibashi – Tramp



MODE ON
Nascut a València, Antonio Jesús Sánchez, també conegut com Mode On, és un músic autodidacta, tècnic audiovisual i de so involucrat en projectes individuals i col•laboracions on explora creativament la música i el so.

Ha abocat el seu so en teatre amb l'obra Entre Labedrillos de Miquel Mars per a Espacio Inestable, dansa amb els alumnes de Mehdi Farajpour a Sporting Club, plàstica amb el live painting d'Aída Máñez a Espai Jove i música per a imatges dins el cicle Movies For Ears , confluint més enllà en transvasaments amb altres músics com Edu Comelles o Josep Lluís Galiana, i vibrant espais com Octubre Centre de Cultura Contemporània i La Gallera, dins dels festivals PinPanPun i Off_Hz, i la Galeria Luís Avançat en la improvisació col•lectiva Relay.

Actiu col•laborador de l'escena local, ha format part de Toy Divixion dictant tallers de circuit bending a Sound-In i MIMAA. També ha estat integrant de LOM, orquestra de Lliure Improvisació de València, formació que el porta a tocar en el Centre d'Art Reina Sofia de Madrid.

Recorrent la seva trajectòria coincidim en òrbita amb propostes recolzades en conceptes, imatges i cossos, embolicats en diàlegs improvisats, monòlegs d'empremta narrativa i silencis, desenvolupant tècniques inusuals amb aparells propis de la tecnologia de so o de l'àmbit domèstic i instruments com la guitarra o el teclat. Es mou en estils com la música concreta, la improvisació lliure electroacústica, el minimalisme i el sorollisme, influenciat per la física, la cibernètica i la filosofia.

Des de 2008 proposa experiments al públic i la xarxa en una tintura críptica que impregna senzillesa gris i cruesa magnètica de potents empremtes dactilars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada